Prie mūsų bendruomenės vis dažniau išreiškia norą jungtis išskirtinių maisto produktų gamintojai. Juos visus vienija ne masinė gamyba, ypatingas dėmesys sudėtiniams produktams, siekis gaminius pristatyti ant Jūsų stalo šviežius bei užtikrinti aukščiausią kokybę, skonių išskirtinumą.
Auksiniai Naminiai Jolantos šakočiai

Paklausite, kodėl jie auksiniai? Šiais metais #pirkprekęlietuvišką parodos apdovanojimuose jie pelnė aukso medalį ir taip tik dar patvirtino mūsų daugybinių ragavimų rezultatą. Minkštučiai, tobulai natūralaus skonio, naminių kiaušinių geltonumo šakočiai yra skaniausi “raguoti” kepiniai, kokius yra tekę valgyt

Šiuos šakočius kepa ponia Jolanta, kuri paklausta, ar yra koks paslaptingas ingridientas, tik plačiai nusišypso ir sako, kad jie tokie ypatingi dėl jos įdedamos meilės į kiekvieną proceso detalę, į kiekvieną beriamų miltų šaukštą.

Tuoj Jolantos kepykloje Žynių kaime netoli Vilkaviškio prasidės pats darbymetis, mat į grakščias natūralaus kartono šešiakampes dėžes bus pradėtos pakuoti Kalėdų senio dovanos verslo partneriams. Praėjusiais metais jau spalio pabaigoje visos vietos užsakymams buvo užpildytos, tad paskubėkite dar suspėti užsisakyti didesnius ar mažesnius šakočius kaip verslo dovaną šiais metais.

Mums šakočiai skaniausi švieži, tokie kur rageliai tiesiog nusiplėšia, net nelūžta, bet rekomenduojami valgyti jie yra daugiau nei mėnesį. Ir bet kuriuo atveju jie bus kur kas šviežesni nei prekybos centruose, tad galite planuoti ir asmeninius užsakymus.

O kokius šakočius mėgstatet Jūs? Minkštučius ar tuos trapesnius?

Facebook: Naminiai Jolantos šakočiai