Karantinas, ribojimai daugelį moterų įkalino chalatų, pižamų ir sportinių kostiumų rutinoje. “Canywhere” prekių ženklo maitinančioms mamoms įkūrėjos Deimantė ir Simona rudenį išleidusios džemperių ir laisvalaikio kelnių komplektus, visai neseniai pristatė riboto leidimo kalėdinę, šventinių suknučių kolekciją. “Tai rūbai laimingoms moterims” – juokiasi kūrėjos.

Kūrybiškos moterys pasakoja, kad tai buvo seniai planuota proginių rūbų kolekcija, nors visos aplinkybės lyg ir skatino pasaugoti idėjas geresniems laikams, tačiau dar pavasarį žinojome, jog privalome jas pristatyti . “Mes pajutome, kad visa neigiama informacija portaluose, žiniasklaidoje per stipriai veikia mus visus emociškiškai, o ypač paliečia ir taip hormonų draskomas mamas.

„Tikėtina, kad moterys taip stengiasi save pradžiuginti, pasigaminti laimės hormono. Juk naujas drabužis suteikia džiaugsmo, neseniai pagimdžiusi moteris ima jausti sugrįžtančias kūno formas, kurias atspindi ir naujai įsigytas, mažesnių dydžių rūbas.“

Mūsų auditorija – moterys, kurios turėtų žydėti, džiaugtis ką tik gimusiu kūdikiu, ruoštis galimai pirmosioms pagausėjusios šeimos Kalėdoms, fotosesijoms. Vietoj to – jos užsisklendžia savyje, visa jas supanti informacija yra kūdikio rutina ir epidimiologinė situacija šalyje bei neretai vaiko ištepti rūbai.” – apie naujos puoštis kviečiančių suknelių idėjos kilmę pasakoja Deimantė, viena “Canywhere” įkūrėjų.

Taigi, rūbų kūrėjos nusprendė nestabdyti idėjų ir pakvietė maitinančias mamas puoštis! Juk būtent jų kasdienybė šiuo metu reikšmingai nepasikeitė ir nepaisant to, kad sumažėjo didelių švenčių, tačiau šeimos rate, susitikimų su artimaisiais metu ar einant pasivaikščioti senamiesčio gatve vaikui miegant vežime yra daugybė progų pasipuošti. “Ne dėl kitų, o dėl savęs” – užtvirtina “Canywhere” sumanytojos.

“Mes neleisime pavogti švenčių! O juk šventė – tai ne data kalendoriuje, o nusiteikimas, pasiruošimas, nuotaika.“

Be to, patvirtinimas, jog “Canywhere” kuriami rūbai yra svarbi pirmų motinystės metų dalis yra tai, kad karantino laikotarpiu prekyba tik suaktyvėjo. “Tikėtina, kad moterys taip stengiasi save pradžiuginti, pasigaminti laimės hormono. Juk naujas drabužis suteikia džiaugsmo, neseniai pagimdžiusi moteris ima jausti sugrįžtančias kūno formas, kurias atspindi ir naujai įsigytas, mažesnių dydžių rūbas. Aišku šią tendenciją pastebime rudenį išleistų laisvalaikio kostiumų pardavimuose, kurie dėl savo praktiškumo, mados tendencijų tapo ypač geidžiami.” – apie sėkmę pasakoja Deimantė ir Simona.

Esminis suknelių linijos skirtumas nuo kitų metų kolekcijų – nuosaikesnė spalvų gama. “Kurdamos sukneles šventiniam sezonui, nusprendėme nesirinkti tradiciškai Kalėdų asociacijas keliančios raudonos spalvos. Kadangi pastebėjome, kad šventiniu periodu pamiltas rūbas, praėjus šventėms, nugula į spintas, tampa nebeaktualus. Mums svarbu, kas visi rūbai maitinančioms mamoms būtų kuo praktiškesni, funkcionalesni” – aptaria spalvų pasirinkimą moterys.

Šių Kalėdų kolekcijoje pristatoma samanų žalia ir klasikinė juoda spalvos. Kūrėjoms svarbu ir tai, kad rūbas būtų šiuolaikiškas ir galimybė patogiai maitinti netaptų būtina sąlyga bei kad vaikui ūgtelėjus rūbas taptų nenešiojamas.
“Mes neleisime pavogti švenčių! O juk šventė – tai ne data kalendoriuje, o nusiteikimas, pasiruošimas, nuotaika. Ar žinote, ką italai veikė antrojo pasaulinio karo metu? Šoko ir dainavo, nes suvokė, kad net jei už lango šaudo patrankos, reikia švęsti gyvenimą! Būtent švęsti gyvenimą ir siūlome mes – linksmai, jaukiai ir puošniai!” – įkvepiančiomis mintimis pokalbį baigia “Canywhere” kūrėjos.

Susipažinkite:
Facebook: Canywhere
Instagram: Canywhere
E-shop: www.canywhere.lt